Pred nama su dva velika prvenstva u trčanju na 100km i na 24h. Svjetsko prvenstvo na 100km održava se u Berlinu od 25.-28.08., dok se Europsko prvenstvo u trčanju na 24h održava u Veroni od 15.-18.09. Naša reprezentacija je jedna od najbrojnih na oba prvenstva, što ukazuje na popularnost ultra trčanja u Hrvatskoj u posljednjih nekoliko godina. Kalendar natjecanja će biti još zanimljivi i jači, a u ovom trenutku najvažnije je da naša ultra reprezentacija ima snažnu i najbolju podršku našeg novog sponzora Saucony Hrvatska.

Saucony je brand nastao 1898. Godine u Americi i jedan je od vodećih brandova u svijetu trčanja, pogotovo jer su specijalizirani za vanstadionsko trčanje s brojnom vrhunskom opremom i tenisicama.
Osim toga, Saucony je dugi niz godina na hrvatskoj trkačkoj sceni gdje podržavaju razne sportske manifestacije, kao i naše najbolje ultraše kao Dejan Radanac, Ines Jozić, te mnoge druge. Svojim doprinosom su pozitivno utjecali na razvoj trkačke zajednice, a sada će biti velika podrška prema ostvarenju naših ciljeva na nadolazećem Svjetskom i Europskom prvenstvu.

Naše reprezentativke i reprezentativci svoj rezultat istrčati će u Saucony Elite kolekciji koja je dizajnirana za utrke sve s ciljem ostvarenja što boljeg rezultata. Odlikuju je karakteristike prozračnosti, udobnosti i najvažnije izuzetno je lagana. Sve te karakteristike su pobjednosna kombinacija za sjajan rezultat i nastup.

Saucony u svojoj ponudi tenisica ima veliki izbor za sve tipove stopala, i trkača, a definitivno bi izdvojili Endorphin kolekciju (Pro, Speed i Shift) koje nose naši najbolji ultraši. Svoje nove omiljene tenisice i opremu, možete pronaći na web stranici https://runninggate.hr/brand/saucony